NYTT MATERIAL 2024 FÖR BESÖKSGRUPPERNA.

Ett helt nytt användarvänligt material har tagits fram, främst med tanke på de kristna besöksgruppernas fina arbete. Färgrika bilder och förklarande texter på ämnen som: Få koll på evangeliet, evangeliet gäller alla människor, bibelns många profetior, Jesus och bibelns profetior, dödahavsrullarna, bibliska profetior i vår egen tid, första och andra exodus Jeremia 16:14-15 fader Abraham, Guds vän och trons fader och änglarnas budskap.

Till er som tjänar i förböns arbetet, ta gärna med detta i era kommande förböner att materialet får den spridning som det förtjänar!

Mörka krafter har alltid velat gömma undan evangeliet, eftersom det är Guds kraft till frälsning.

Aposteln Petrus blev fängslad, de mörka krafterna ville tysta ner Herrens vittne och förkunnare, men så står det så underbart i Apostlagärningarna 12:5 …och i församlingen bad man ivrigt till Gud för honom..

Gud sände sin ängel som öppnade upp fängelseporten under natten, och väckte upp Petrus som sov i godan ro, trots ljusskenet, men med en liten änglastöt i sidan så vaknade han och kedjorna föll av och han blev fri att fortsätta förkunna evangeliet och att vara en herde för alla nya Jesu lärjungar.S.A.

Om fangelsemissionen

SFM arbetar för att det ska bli minskad kriminalitet i samhället. Svenska Fängelse Missionen är en organisation som jobbar med brottsförebyggande arbete dels genom att stödja kontaktpersoner som på olika sätt jobbar med fångar men också direkt genom att presentera Jesus som en väg att finna förlåtelse, frid och försoning!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna en kommentar