PÅSK, DET OSYRADE BRÖDETS HÖGTID.

2:a Mos.12:17…Ni skall fira det osyrade brödets högtid därför att jag just den dagen förde era härskaror ut ur Egyptens land. Det skall vara en evig stadga för er att fira denna dag från släkte till släkte.

Gud är noga med högtiderna, han arrangerar hela påsk dramatiken genom den stora befrielsen ut ur ”syndens slaveri” i Egypten. När Jesus ger sitt liv och blir Guds lamm som tar bort världens synd Joh.1:29 så bryter han även syndens makt över människan. Genom Den Helige Andens hjälp får vi kraft att leva ett rättfärdigt liv, den gamla ”surdegen” rensas ut och vi kan leva som Paulus säger i 1:a Kor. 5:7-8…ett liv med renhetens och sanningens osyrade deg.

FILADELFIAFÖRSAMLINGENS INVANDRARARBETE. Varje tisdag kl 15.00 har vi via zoom ett möte med våra utrikesfödda vänner, förbön, vittnesbörd och bibelundervisning. Igår levererade jag två nya biblar på persiska och en färgglad skrift på arabiska till en kristen vän från Irak.

Det blev stor glädje och tacksamhet över att få möjlighet att ta till sig Guds ord på sitt eget språk! Vi har en broder som nu vuxet in i tjänsten som missionär, evangelist och bibelärare och som brinner av iver att få ge evangeliet till sitt folk i Afghanistan, David Abafasie och vi kan alla höra honom ibland via vision Sveriges TV-kanal./. Glad påsk! S.A.

Om fangelsemissionen

SFM arbetar för att det ska bli minskad kriminalitet i samhället. Svenska Fängelse Missionen är en organisation som jobbar med brottsförebyggande arbete dels genom att stödja kontaktpersoner som på olika sätt jobbar med fångar men också direkt genom att presentera Jesus som en väg att finna förlåtelse, frid och försoning!
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s