Mission innanför murarna.

En av våra brevkurselever är nu en drivande missionär innanför murarna vid KVA Hinseberg. Jag har bl.a. fått leverera evangelisationsmaterial till sex av hennes vänner uti landet.

Hon ska nu också i mellandagarna och på nyåret ge sig i kast med Bibelns profetior genom att studera ett av våra kurshäften som heter: Det profetiska bibelordet.

En nytillträdd fängelsepräst i Mariestad beställer tacksamt hem ex antal böcker för att kunna dela ut till de interner som så önskar. Han sänder oss alla bakom SFM ett varmt tack för vårt gemensamma arbete.

DET PROFETISKA BIBELORDET. Gud talar om i förväg vad han tänker göra, och han låter sina tjänare skriva ner exakt sin plan. se,Jes.46:10-11

När tiden är inne så låter han ordet gå i exakt uppfyllelse, så som evangelisten Matteus gång på gång bekräftar. Matt.1:22-23 bl.a. i samband med Jesu välplanerade födelse.

Idag uppfylls profetorden från Hesekiel kap.36-37-38…

När judafolket snart får tillåtelse att återuppbygga det tredje templet, Jes.2:2 då vet vi att den yttersta tiden verkligen är inne och att Jesu återkomst är riktigt nära, kanske att årets alla fredsfördrag med flertalet arabländer banar väg för byggandet av templet?

Hur som helst, det är gott om vi håller oss vakna och inser vilken tid vi lever i utifrån Guds egen agenda. Om någon av våra läsare eller understödjare önskar få hemsänt ovan nämnda kurshäfte så är det bara att höra av sig.

Vi vill önska er alla EN RIKTIGT GOD JUL OCH ETT GOTT NYTT ÅR! Varmaste tack för all support under året som gått! /. S.A.

Om fangelsemissionen

SFM arbetar för att det ska bli minskad kriminalitet i samhället. Svenska Fängelse Missionen är en organisation som jobbar med brottsförebyggande arbete dels genom att stödja kontaktpersoner som på olika sätt jobbar med fångar men också direkt genom att presentera Jesus som en väg att finna förlåtelse, frid och försoning!
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s