RIKSUTSKICK TILL SAMTLIGA ANSTALTER

Då och då sänder vi ut ett presentationsbrev till landets fängelsepräster, då vi presenterar vårt material. Böcker, brevkurs och gitarrhäfte samt erbjudande av beg. gitarr. Det gjorde vi för c:a en vecka sedan och redan nu har några fängelsepräster hört av sig för olika beställningar. Kumla, Solna och KVA Umeå…

Vi är såklart helt beroende av god samverkan och detta ber vi också om för att t.ex. den sökande internen lättare ska kunna ta till sig en bok som innehåller livsförvandlande hopp, upprättelse och personliga berättelser om livet och den nyvunna tron på Gud.

Eller påbörja vår brevkurs och börja studera Guds ord och det nya livet. Kanhända att behovet kommer att öka i en tid av än mer isolering och corona-prövning? Vi får se, men vi är redo att bidra med vår del./. Samuel. Tack för era förböner.

Om fangelsemissionen

SFM arbetar för att det ska bli minskad kriminalitet i samhället. Svenska Fängelse Missionen är en organisation som jobbar med brottsförebyggande arbete dels genom att stödja kontaktpersoner som på olika sätt jobbar med fångar men också direkt genom att presentera Jesus som en väg att finna förlåtelse, frid och försoning!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s