ORD AV UPPMUNTRAN & DIPLOM

Sänder idag ett välförtjänt fint DIPLOM till en brevkursdeltagare från KVA Hinseberg. Hon har under en längre tid arbetat med vår brevkurs, fördjupad bön. Hon skriver så här i sitt senaste brev dat 2020-10-15 Genom brevkursen har jag fått stöd och gemenskap i den kristna andan, även om på distans. Jag har fått känna mig som en del av en av Guds familjs sammanhang.

Därtill följer flera ord av uppmuntran till oss i SFM. Samt önskan om förbön, bl.a. om upprättelse och att rättvisan ska segra till slut./.

I vårt invandrararbete i församlingen samlas veckovis en grupp fr. Afganistan och Iran samt Irak. De behöver ibland fler biblar på sitt eget språk Farsi/Persiska. Även de är på sätt och vis i ett slags fängelseliknande tillstånd, och behöver all uppmuntran och kraft som står till buds, så jag antar att det är ok, att jag beställer några nya biblar. Allt gott, Samuel.A.

Om fangelsemissionen

SFM arbetar för att det ska bli minskad kriminalitet i samhället. Svenska Fängelse Missionen är en organisation som jobbar med brottsförebyggande arbete dels genom att stödja kontaktpersoner som på olika sätt jobbar med fångar men också direkt genom att presentera Jesus som en väg att finna förlåtelse, frid och försoning!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s