SNICKAREN, MARIAS SON. Mark.6:3…

Då jag under sommaren har bett till Gud om en högre uppenbarelse av Jesus, så hamnade jag till slut hemma hos Jesus i hans och sin styvfars snickeriverkstad. I ett rätt så oväntat möte, kring hyvelspån och träbänkar och hantverkarnas olika verktyg. Vi kunde samtala om hur olika arbeten utförs och om kundernas önskemål, om olika träslag och känna doften av nysågad cypress.

Detta avskalade sköna vardagliga möte gav mig en högre uppenbarelse kring Jesus som vardagens medmänniska, som delade alla mänskliga villkor och som påfallande ofta kallade sig själv för människosonen.

I din vardag finns han med och är intresserad av ditt arbete, av olika hantverk och av allt som livet för med sig. Vardagens Jesus har en och annan flisa i händerna, har arbetsglädje i sitt genuina hantverk som snickare, och är också intresserad av din vardag.

Må Herren välsigna din dag./SA.

Om fangelsemissionen

SFM arbetar för att det ska bli minskad kriminalitet i samhället. Svenska Fängelse Missionen är en organisation som jobbar med brottsförebyggande arbete dels genom att stödja kontaktpersoner som på olika sätt jobbar med fångar men också direkt genom att presentera Jesus som en väg att finna förlåtelse, frid och försoning!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s