PÅ GUDS AGENDA 2020.

UPPRÄTTELSE finns alltid med i Guds tankar och planer. Allra tydligast genom allt som sker i Israel och genom den oerhörda kraftsamling som varje dag genererar nya hemvändare från jordens fyra hörn, allt i full enighet med ordet från Jeremia31:10 

INDIVIDENS UPPRÄTTELSE som så starkt kommer till uttryck då en människa blir frälst och född på nytt. (2:a Kor.5:17 Alltså om någon är i Kristus är han en ny skapelse. Det gamla är förbi, se, det nya har kommit.)

Förnyelse och utveckling av vår tjänst i GUDS RIKE. Herren kallar oss att vara öppna för tillväxt och nytänkande, i den tjänst som han fört oss in i...Jes.43:19 SE, jag gör något nytt. Redan nu visar det sig. Märker ni det inte? Jag skall göra en väg i vildmarken och strömmar i öknen.

GUD SJÄLV GÖR NÅGOT NYTT HELA TIDEN OCH HAN VILL HJÄLPA OSS ATT KUNNA SE DET! I DEN STARKA MESSIANSKA VÄCKELSEN SOM NU DRAR FRAM GENOM JUDARNA SÅ KAN VI ALLA FÅ EN SPÄNNANDE INBLICK I DETTA SKEENDE DELVIS GENOM DENNA KANAL. http://www.kehilanews.com m.fl.

Genom varje fängelsepräst och diakon strömmar Guds kärlek och nåd, och når fram dit ingen annan når, i SFM ser vi det som en ren ynnest att få kunna hjälpa till med vår lilla bit även under 2020, må Herren välsigna er alla på sitt förunderliga sätt! / S.A.

 

 

Om fangelsemissionen

SFM arbetar för att det ska bli minskad kriminalitet i samhället. Svenska Fängelse Missionen är en organisation som jobbar med brottsförebyggande arbete dels genom att stödja kontaktpersoner som på olika sätt jobbar med fångar men också direkt genom att presentera Jesus som en väg att finna förlåtelse, frid och försoning!
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s