HERREN FÖRSAMLAR

Psalm 147:1-3 Halleluja! Det är gott att lovsjunga vår Gud. Sådan lovsång är ljuvlig och skön. Herren bygger upp Jerusalem, han samlar dem som drivits bort från Israel. Han helar dem som har förkrossade hjärtan, deras sår förbinder han.  (se även Jeremia 31:10)

Guds godhet drar sargade människor till sig över hela världen. Nu har vi fått lära känna ytterligare invandrare som har en genuin Gudslängtan och då tar vi även hem nya biblar på deras eget språk, 4 st nu på persiska. En fängelsepräst hörde av sig nyligen från Sörbyanstalten och beställde våra två böcker till ”sina” interner. När jag lyssnade till Wayne Hilsden pastor i en församling i Jerusalem så uppmanade han oss att gå ”armkrok” med de Messiastroende i Israel för att fullfölja missionsuppdraget och för att få fram ännu fler evangelister och missionärer och påskynda Jesu andra tillkommelse. Kjell Sjöberg skriver i sin bok, Guds plan för upprättelse. Kristna och Judar är på väg emot en förening. Ett andligt pånyttfött Israel kommer att förenas med en upprättad församling och bli en hjord och ett rike under Kristus herden. Mötesplatsen för kristna och judar är, när Gud verkar i historien och uppfyller det profetiska ordet. Mötesplatsen är i försoningen, då judar och hedningar möts vid korset, platsen där ovänskapens skiljemur är nedbruten och båda blir förenade i en enda kropp. Fridsrikets nya medborgare är den, som i sitt hjärta förverkligar försoningen mellan judar och hedningar./. S.A.

Annonser

Om fangelsemissionen

SFM arbetar för att det ska bli minskad kriminalitet i samhället. Svenska Fängelse Missionen är en organisation som jobbar med brottsförebyggande arbete dels genom att stödja kontaktpersoner som på olika sätt jobbar med fångar men också direkt genom att presentera Jesus som en väg att finna förlåtelse, frid och försoning!
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s