NYA TAG…..2019.

SFM Har i jul och nyårstid sänt ut ett dubbelt bokerbjudande till landets samtliga anstalter och deras fängelsepräster, att kostnadsfritt kunna beställa båda dessa böcker, under förutsättning att de har interner som de vet kommer att läsa dem. Hitintills har vi fått in respons från två anstalter och ett häkte som beställt 20 ex av vardera bok. Vi är tacksamma för den möjlighet som getts oss att i generös anda kunna förmedla ett starkt vittnesbörd om trons kraft och om livsförvandlande livsöden. Vi är tacksamma för fortsatta förböner och hoppas på fler beställningar och en god samverkan med alla Herrens tjänare och tjänarinnor där ute på fältet./. GOTT NYTT ÅR !

Job.22:21-30 Sök nu förlikning och frid med Gud, så skall lycka komma på din lott. Tag emot undervisning av hans mun, bevara hans ord i ditt hjärta….

Annonser

Om fangelsemissionen

SFM arbetar för att det ska bli minskad kriminalitet i samhället. Svenska Fängelse Missionen är en organisation som jobbar med brottsförebyggande arbete dels genom att stödja kontaktpersoner som på olika sätt jobbar med fångar men också direkt genom att presentera Jesus som en väg att finna förlåtelse, frid och försoning!
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s