SFM medverkade på LP-riksdagar 25-26 september.

På Björkenäsgården intill Hampetorp anordnade LP-riks föreståndardagar för sina medarbetare i Mellansverige. Ett 70-tal vänner var samlade under ledning av Börje Dahlkvist, Hans Wikström och Nina Eriksson.U.t. blev inbjuden av vår lokala LP-föreståndare Johan Gustavsson i Vänersborg.Några viktiga ledord delgavs deltagarna. Betjänande,samtida,befrielse.Allas unika värde och tro. Atmosfären präglades av framtidstro och bön och lovsång. U.t. fick tillfälle att informera kring SFM:s brottsförebyggande missionsarbete, och en del av deltagarna besöker regelbundet några anstalter där vi kan komma att samverka med vårt material.

F.ö. så fick vi in en ny beställning i veckan av Sebastians bok, 15 ex. till ett fängelse, och en intern från Kumla som visat intresse för vår brevkurs./. Samuel.

Annonser

Om fangelsemissionen

SFM arbetar för att det ska bli minskad kriminalitet i samhället. Svenska Fängelse Missionen är en organisation som jobbar med brottsförebyggande arbete dels genom att stödja kontaktpersoner som på olika sätt jobbar med fångar men också direkt genom att presentera Jesus som en väg att finna förlåtelse, frid och försoning!
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s