Fängelset i Umeå.

Internerna på Umeåanstalten kan nu glädje sig åt att helt kostnadsfritt, få ta del av Sebastians Staksets gripande livsöde. Även andra böcker har beställts som presenterar Jesus som historiens huvudperson, en liten pocket skriven av Marcus Ringbäck.

Vi är tacksamma i SFM att vi har getts möjligheten att kunna ge ut en del av vårt material kostnadsfritt, vilket i sig ökar på spridningsförfarandet!

För övrigt fick vi glädjen att döpa två killar från Afghanistan i söndagens förmiddagsgudstjänst i Pingstkyrkan Vänersborg. Vi har landets största flyktingmottagning och därmed även en stor utmaning, där nu tre olika församlingar är med och samverkar så att Guds rike kan växa och ta plats./. Samuel.A.

Annonser

Om fangelsemissionen

SFM arbetar för att det ska bli minskad kriminalitet i samhället. Svenska Fängelse Missionen är en organisation som jobbar med brottsförebyggande arbete dels genom att stödja kontaktpersoner som på olika sätt jobbar med fångar men också direkt genom att presentera Jesus som en väg att finna förlåtelse, frid och försoning!
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s