ETT LYCKAT ÅRSMÖTE.

Så är allt juridiskt avklarat för den här gången. Broder Nils-Göran Wiklund avsa sig sitt styrelseuppdrag efter 21 år, har alltså varit med sedan starten 1996. Nyinvald ersättare blev vår vän från Pakistan, Hassan, som f.ö. har en masterutbildning i kriminologi! Vi går ett spännande verksamhetsår tillmötes, då EVANGELIET ska få skörda ännu större framgångar än tidigare. Vi söker en stark samverkan med framförallt olika förbönsgrupper i landet som känner ett ansvar för detta arbetsfält. Med gemensamma krafter kan alla hinder som trotsigt reser sig upp emot Guds Ord jämnas med marken. Och sökande interner kan få möjlighet att få tillgång till det underbara evangeliet. Vi sänder såklart ett mycket STORT TACK till Nils-Göran som själv tidigare arbetat inom kriminalvården och som nu får en välförtjänt vila.

I en liten bok som heter ORD PÅ VÄGEN fr. 1936 så skriver SENECA: ”Från vilken vrå som helst kan man höja sig till den himmelska världen”

Var du än befinner dig och hur undanskymd du än är, finns det inte någon spärr på din väg mot ljuset. Vi har alla lika arvsrätt till andens domäner.

SAMUEL ALEXANDERSSON 2017-02-27

Annonser

Om fangelsemissionen

SFM arbetar för att det ska bli minskad kriminalitet i samhället. Svenska Fängelse Missionen är en organisation som jobbar med brottsförebyggande arbete dels genom att stödja kontaktpersoner som på olika sätt jobbar med fångar men också direkt genom att presentera Jesus som en väg att finna förlåtelse, frid och försoning!
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s