DIPLOMUTDELNING.

I vecka 45 sänder vi ut ett fint diplom till en brevkursstudent som troget arbetat med hela vår brevkurs och besvarat samtliga instuderingsfrågor. Internen berättar bl.a. om en katolsk bakgrund i sin ansökan, och skriver vidare. Efter kursen förväntar jag mig att jag skall komma närmare Gud och ska skapa en starkare trofasthet till Gud samt få bättre focus och lättare förståelse och uppenbarelse om Guds kärlek.

Nyligen kunde vi även få sända ut ett 30-tal nya Bikersbiblar till fängelset i Härnösand. Låt oss be om en rik skörd då ordet går ut och att det tas emot med öppna hjärtan.

Sänder med ett starkt ord från Heb.10:35-39 Kasta därför inte bort er frimodighet, som ger stor lön. Ni behöver uthållighet för att göra Guds vilja och få vad han har lovat. Ty ännu en kort tid, så kommer han som skall komma, och han skall inte dröja. Min rättfärdige skall leva av tro. Och vidare: Men om han drar sig undan finner min själ ingen glädje i honom. Men vi hör inte till dem som drar sig undan och går förlorade. Vi hör istället till dem som tror och vinner själar. / Med vänlig hälsning. Samuel.A.

Annonser

Om fangelsemissionen

SFM arbetar för att det ska bli minskad kriminalitet i samhället. Svenska Fängelse Missionen är en organisation som jobbar med brottsförebyggande arbete dels genom att stödja kontaktpersoner som på olika sätt jobbar med fångar men också direkt genom att presentera Jesus som en väg att finna förlåtelse, frid och försoning!
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s