GOTT NYTT ÅR 2016!

2015-ÅRS GITARRKURS på Brinkebergsanstalten under ledning av pastor Anders Norlander och vår egen Alf Lax fick en strålande avslutning med 25 killar samt personal som fick lyssna till några av kursdeltagarna som framförde var sin egen låt till allmänt jubel. Man hade även övat in låtar från Alf CD Försoning, personalen var lyriska och efter en timmes konsert så blev det givetvis önskemål om en fortsättning under innevarande år 2016.

Vi har nu fått in den första beställningen av tio st Bikersbiblar till ett fängelse i Norrköping. Vi tror att det bara är början på en utökad hunger och törst efter att få höra Herrens ord ut över landets anstalter. Vi har även fått in en stor gåva nyligen till mycket stor uppmuntran i vårt brottsförebyggande fängelsemissionsarbete vilket vi är oerhört tacksamma för./ Samuel.

Annonser

Om fangelsemissionen

SFM arbetar för att det ska bli minskad kriminalitet i samhället. Svenska Fängelse Missionen är en organisation som jobbar med brottsförebyggande arbete dels genom att stödja kontaktpersoner som på olika sätt jobbar med fångar men också direkt genom att presentera Jesus som en väg att finna förlåtelse, frid och försoning!
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s