ATT TA ETT STEG I TRO…

Just nu sänder vi ut ett generöst erbjudande till olika anstalter vad gäller framtida beställningar av den sk. BIKERS-BIBELN.

Skulle vi bara gå efter vad som vi f.n. har råd med så skulle vi alls inte agera på något liknande sätt eftersom vi helt enkelt f.n. inte har den ekonomi som krävs.

Men min erfarenhet är att vår Herre som känner allas tankar hjärtan och uppsåt i enlighet med vad kung David sa till sin son Salomo 1:a Krön.28:9….

Att den Gud som vi tjänar, ser vår tro och sänder sin välsignelse eftersom Spridningen av Guds ord och spridningen av Evangeliet och spridningen av alla de fantastiska vittnesbörd som Bikers-biblarna innehåller, kommer att bana väg för Guds rikes framgång på våra anstalter och bland de interner som där är sökare och har ett öppet sinne.

För endast 1000kr kan vi köpa loss 40 st. biblar och sedan tillkommer  porto.

Om några veckor kommer vi här att rapportera vilka första beställningar som kommit in till vårt kontor. Då hoppas och tror jag att vi även ska få råd att köpa loss biblarna och även kunna bekosta portokostnaderna som krävs för att sända ut ordet. Vi kommer att i biblarna skicka med ett erbjudande av våra brevkurser och CD med Alf Lax. Så det kan bli kostsamt för oss, men hos Herren är guldet och silvret och hos en del av sina tjänare så har han välsignat dem med stora ekonomiska resurser varav en del kanske ska användas just för en tid som denna./Ha en välsignad JUL och Gott nytt År på er alla./Samuel

 

Annonser

Om fangelsemissionen

SFM arbetar för att det ska bli minskad kriminalitet i samhället. Svenska Fängelse Missionen är en organisation som jobbar med brottsförebyggande arbete dels genom att stödja kontaktpersoner som på olika sätt jobbar med fångar men också direkt genom att presentera Jesus som en väg att finna förlåtelse, frid och försoning!
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s