BIKERS BIBEL/Ny kraft och styrka,framåt.

Bikers bibel 003Efesierbrevet 6:10…bli starka i HERREN och i hans väldiga kraft.

Jesaja betygar 40:31…de som väntar och hoppas på HERREN, får ny kraft.

Vi behöver verkligen känna att vi får ny kraft då och då, att vi liksom kan ta ny fart, kanske efter en tids vila och återhämtning. Orden från Jesaja 41:17-20 ringer med stark profetisk KRAFT i min ande. HERREN lovar där att bönhöra fattiga och betryckta människor som är nära på att förgås av outsläcklig livstörst, så kommer än en gång detta lilla underbara ord som tycks förändra hela framtidscenariot så totalt…..Men jag HERREN, skall bönhöra dem, Israels Gud skall inte överge dem.

En del i denna bönhörelse kan vi tillsammans få tjäna i genom att se till så att GUDS ORD verkligen når fram där det behövs allra mest, d.v.s. hos de vars tunga förtorkas av törst och alla de som upplever meningslöshet och allmänn ångest och vånda inför framtiden.

Till stor del gäller det landets fängelser och de personer som där söker efter mening i tillvaron, genom t.ex. en massiv utdelning av BIKERS BIBLAR 2016 med början i Norrköpingsanstalten så kan vi alla va med och lysa upp tillvaron just där och då.

Låt kallelsen ord få fånga dig på nytt från Jesaja 42:6-7

Jag HERREN , har kallat dig i rättfärdighet, jag skall hålla dig i handen. Jag skall bevara dig och göra dig till ett ljus för hednafolken, för att du skall öppna blina ögon och föra fångar ut ur fängelset, ur fångenskapen dem som sitter i mörker.

Vi behöver få hjälp med att lyfta av bördan av knappa resurser, av en knagglig ekonomi som i många fall låser fast oss i f.ö. starka och mäktiga visioner. Vi är tacksamma för alla som f.n. bidrar med sin del, men vi behöver bli fler som fyller på vår kassa och gör det möjligt att fortsätt mot 2016 med NY KRAFT OCH NY STYRKA./Samuel Alexandersson Ordf. SFM.

 

 

 

 

 

 

Annonser

Om fangelsemissionen

SFM arbetar för att det ska bli minskad kriminalitet i samhället. Svenska Fängelse Missionen är en organisation som jobbar med brottsförebyggande arbete dels genom att stödja kontaktpersoner som på olika sätt jobbar med fångar men också direkt genom att presentera Jesus som en väg att finna förlåtelse, frid och försoning!
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s