Axblock från senaste brevskörden…

Det kommer många brev till oss på SFM. Nu har vi flera nytillkomna brevkurselever. En av dem som nyligen sänt in sina svar på instuderingsfrågorna från Pauluskompendiet, skriver…GUDS NÅD OCH FRID. DET HAR VERKLIGEN VARIT INSPIRERANDE OCH NYTTIGT ATT STUDERA PAULUS LIV. DET HAR PÅVERKAT OCH BERÖRT MIG DJUPT. DET KÄNNS SOM GUD HAR BÖRJAT EN DJUPGÅENDE UPPRÄTTELSEPROCESS I MITT HJÄRTA.
En annan intern skriver ang. vårt utskick av Alf Lax senaste CD- Försoning. TACK FÖR ALFS SKIVA, TEXTEN VAR NÅT SOM VERKLIGEN TILLTALADE MIG.TYCKTE HAN SKREV FINA LÅTAR. En tredje person beställer brevkursen ”Fördjupad bön” och studerar f.ö. på religionsvetenskapliga programmet i Uppsala. En fjärde intern som vi haft en långvarig kontakt med skriver ett långt personlig brev på flera sidor om sitt brokiga liv, och börjar med att gratulera oss på SFM för det verk om evangelium som vi gör, för folk som sitter i fängelse för att kunna lära känna Guds Ord och Vem är Jesus? Mannen ifråga har sydamerikansk bakgrund och vänder lite på orden, nu brinner han för att göra färdigt sista kursbrevet av fem och få ut sitt fina DIPLOM.En kvinna har sökt praktisk hjälp inför muck och jag tror att vi lyckats förmedla den hjälpen via en god secondhandkontakt i Stockholm. Söndagen den 10 Februari KL 17.00 så har SFM sitt årsmöte i Vänersborgs Pingstkyrka, varmt välkomna med! M.v.h. Samuel.

Annonser

Om fangelsemissionen

SFM arbetar för att det ska bli minskad kriminalitet i samhället. Svenska Fängelse Missionen är en organisation som jobbar med brottsförebyggande arbete dels genom att stödja kontaktpersoner som på olika sätt jobbar med fångar men också direkt genom att presentera Jesus som en väg att finna förlåtelse, frid och försoning!
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s