BIBELSTUDIUM OCH BÖN I FÄNGELSECELLEN

Det kom ett brev…
Det kommer många brev under året till fängelsemissionen. Vi har glädjen att kontinuerligt stötta och hjälpa fram några interner som vill ta sin TRO på allvar och en del av dem väljer då att studera våran brevkurs kallad, FÖRDJUPAD BÖN. Den består av fem brev och presenteras under fliken material på vår hemsida. Nyligen fick vi ett brev från en student som under en längre tid arbetat med sina instuderingsfrågor och som nu blivit färdig med kursen. Vi avser såklar att skicka ett vackert DIPLOM och kursintyg inom kort. Från en av våra ”tyngre” riksanstalter skriver han…Jag har nog lärt mig mer om den kristna läran nu i dessa brevkurser, än vad jag har gjort i hela mitt liv, ”men bättre sent än aldrig” och jag fortsätter gärna med någon ny kurs om det går bra?!
Det är ju den här typen av respons som starkt bidrar till fortsatt motivation för oss att finnas till för ännu fler bibelskoleelver inom Svensk kriminalvård också i framtiden. Vi har ännu någon ny elev som nyligen skickat in startkompendiet som berättar om Paulus liv. Kompendiet har rubriken…FRÅN FRUKTAD VÅLDSVERKARE TILL ÄLSKAD APOSTEL. Min övertygelse är och kommer alltid att vara denna. Dagens intern kan mycket väl komma att bli morgondagens Apostel 2012.
M.v.h. Samuel.

Annonser

Om fangelsemissionen

SFM arbetar för att det ska bli minskad kriminalitet i samhället. Svenska Fängelse Missionen är en organisation som jobbar med brottsförebyggande arbete dels genom att stödja kontaktpersoner som på olika sätt jobbar med fångar men också direkt genom att presentera Jesus som en väg att finna förlåtelse, frid och försoning!
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s